Zoek uw dakdragers

Menabo Dakdragers

Menabo een van de bekendste merken in Europa voor autotoebehoren zoals dakdragers, fietsendragers en dakkoffers. Menabo Dakdragers zijn dakdragers voor een goede prijs en kwaliteitverhouding.

Dakdragers bestaan uit een voetje, een kitset en een stang. De stang is zowel in staal als aluminium verkrijgbaar. De staalvariant is zwaarder dan de aluminium variant, maar daarentegen wel goedkoper.

M-plus Dakdragers heeft eveneens dakdragers voor auto’s met open rail en gesloten rail. Voor auto’s met de open rail zijn dat de Menabo Brio Dozer en de Menabo Brio Dozer XL. Voor de gesloten dakrails, ook wel geïntegreerde dakrails genoemd zijn de Menabo Tiger en de Menabo Tiger XL geschikte alternatieven. De Menabo Tiger is zowel in het zilver als in het zwart verkrijgbaar.


De Italiaanse fabrikant Menabo, heeft onder de naam M-plus Dakdragers een complete lijn aan dak- en fietsendragers. Alle producten zijn uitvoerig getest en daardoor zijn ze voorzien van alle veiligheidskeurmerken, zoals TÜV. Door veel gebruik van aluminium zijn de producten ligt van gewicht en daardoor ook eenvoudiger te monteren, zonder extra kracht inspanning.

De waardering van dakdragers-online.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.

Koop nu je Whispbar Dakdrager of Fietsdrager en krijg € 5 korting. Gebruik hiervoor de kortingscode WHISPBAR Sluiten